rechtswinkelbijlmermeer

Het bestuur

Home » Over ons » Nieuw bestuur

Het bestuur

Dirk Dekker

Dirk Dekker

Penningmeester

Dirk is de Penningmeester van de Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer. Als penningmeester draagt Dirk de verantwoordelijkheid over de financiën van de Rechtswinkel. Naast het verrichten van zijn bestuurstaken is Dirk bezig met de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam.

Metta Touray

Metta Touray

Secretaris

Metta is de Secretaris van de Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer. Metta zet zich in voor een solide verloop van de gang van zaken binnen de Rechtswinkel. Naast het verrichten van haar bestuurstaken is Metta bezig met de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit.

Aya Kambouche

Aya Kambouche

Voorzitter

Aya is de Voorzitter van de Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer. Als hoofd van het bestuur is Aya de eindverantwoordelijke binnen de Rechtswinkel. Naast het verrichten van haar bestuurstaken is Aya bezig met de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit.

Ipek Ince

Ipek Ince

Externe betrekkingen

Ipek is het Hoofd Externe Betrekkingen van de Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer. In haar functie houdt zij zich bezig met het werven van nieuwe rechtswinkeliers en het organiseren van scholingen. Naast het verrichten van haar bestuurstaken is Ipek bezig met een master aan de Universiteit van Amsterdam.