Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer

Het bestuur

Home » Over ons » Nieuw bestuur

Het bestuur

Einar Horbeek

Voorzitter

Einar is de Voorzitter van Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer. Als hoofd van het bestuur is Einar de eindverantwoordelijke binnen de Rechtswinkel. Naast het verrichten van zijn bestuurstaken is Einar bezig met de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam.

Latisha Jamin

Secretaris

Latisha is de Secretaris van Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer. Latisha zet zich in voor een solide verloop van de gang van zaken binnen de Rechtswinkel. Naast het verrichten van haar bestuurstaken is Latisha bezig met de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit.

Fouad El Ghafiki

Penningmeester

Fouad is de Penningmeester van Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer. In zijn functie als penningmeester is hij verantwoordelijk voor de financiën van de Rechtswinkel. Naast het verrichten van zijn bestuurstaken is Fouad bezig met de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit.

Rohied Mahboeb

Externe betrekkingen

Rohied is het Hoofd Externe Betrekkingen van Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer. In zijn functie houdt hij zich bezig met het werven van nieuwe rechtswinkeliers en het organiseren van scholingen. Naast het verrichten van zijn bestuurstaken is Rohied bezig met de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit.