Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer

Vacature: Penningmeester

Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer is op zoek naar jou! Ben jij een enthousiaste en leergierige student en ben je bezig met een universitaire studie? Wil je daarbij op een leuke en laagdrempelige manier aan je cv werken en bestuurservaring opdoen? Kan je deze vragen positief beantwoorden, lees dan snel verder!

Wie zijn wij?
SRB is een vrijwilligersorganisatie die mensen helpt met het oplossen van juridische problemen in het arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, bestuursrecht en verbintenissenrecht. Onze rechtswinkel bestaat uit rechtenstudenten van verschillende universiteiten en aangesloten advocaten.

Functieomschrijving

Je maakt vanaf januari 2022 deel uit van een bestuur bestaande uit vier leden. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het geld. Je vraagt subsidies aan, verwerkt declaraties en facturen, maar bent daarnaast dus ook bestuurder. Met de andere drie leden bestuur jij de rechtswinkel en kan jij de rechtswinkel naar jouw hand vormen. Naast bestuurder ben je het hoofd van de activiteitencommissie. Je organiseert elk jaar een winter- en een zomeruitje samen met de commissie. Al met al de meest gevarieerde functie van het bestuur. 

Wat zoeken wij?

  • Een (minimaal) tweedejaars WO-student.
  • Die beschikbaar is tot en met december 2022.

Wat bieden wij?

  • Praktijkervaring en vergroting van je kans op de arbeidsmarkt;
  • Scholingen en kantoorbezoeken;
  • Gezellige borrels en groepsuitjes;

Vragen over deze functie?

Stuur een mailtje naar penningmeester@rechtswinkelbijlmermeer.nl

Interesse?

Stuur jouw cv, motivatiebrief en cijferlijst naar db@rechtswinkelbijlmermeer.nl